ponchosta tuli valmis. ei niin hieno kun sen päässäni kuvittelin, mutta ei kai sitä voi odottaa niin hehkeetä teosta heti ekalla yrityksellä. ihan jees. ehkä käytän sitä hiippaillessani pylly paljaana yksin kotini hämärässä. mmm.

tosin hamstrasin villalankaa kaikenlaisissa hienoissa liilan ja vihreän sävyissä alennuksesta, ja aloin sommittelemaan niistä kaunista villakudoskangasta raidallisena ja "matt-raidalla". teen ison surakulman joka on monikäyttöinen riippuen miten värisommittelut onnistuvat. siitä voi tulla joko tyynyliina, huovan osa, tai toinen osa ponchoon. nyt harjottelen vaan kirjoneuletta enkä harpo liian suuria askelia kerralla!

huomasin hassun homman. kun aloin ajattelemaan millaisia kaikkia kuvioita neuleisiin ´voi oikeastaan käyttää aloin nähdä kaiken kuvioina, tai siis miten niistä saisi jonkun kuvion. omituisimman kuvioin näin ehdottomasti koiramme kuonossa...

koulua pukkaa taas aivan hulluna, mutta se auttaa jollain omituisella tapaa jaksamaan, mitä enemmän tekemistä, sitä enemmän löytyy energiaa, miten lienee sekin yhtälö toimivan.

olen tyytyväinen.