heräsin aamulla kaverin luona ja tuntui, että tästä tulee kiva päivä. niin tulikin. menin suoraan koululle ja aloin vedostamaan litografiaa, olen kunnianhimoisesti suunnitellut 3-värisen työn jonka teen kolmella eri levyllä. ensimmäinen väri vedostettu; jatkoa seuraa huomenna. oli tosiaankin ihana aamu, koskenrannan sokeripalassa oli vilu kun ulkona oli 30 astetta pakkasta, mutta hyvä seura lämmitti kylmääkin. mukavia ajatuksia sinne.

kuuntelempa tässä verveä ja se kuulostaa aika miellyttävältä kun sitä huudattaa tarpeeksi kovaa, en muuten oikeen jaksa niiden vollotusta. mut tänään maistuu. nam. the veeeeeerve. jea. ou jea.

no mitä muuta. hei, olin siis puhumassa siitä miten tästä piti tulla hyvä päivä. tai siis tulikin, mutta aina iltaa myöten mulla jotenkin fiilikset lässähtää jos ei oo menossa johonkin ulos. katoin ton viimeinen samurai leffan iltapäivällä ku käsivarret ja jalat oli kun tahnaa ton vedostamisen jälkeen. sit jämähdin siihen ja nyt alkaakin kohta joku telkkarileffa. pakkohan seki on kattoo. vittu, pitäs vaan heittää toi telkkari helvettiin täältä, ni ei se määräis vuorokausirytmiä.

ei väsytä ollenkaan, ku himottaa koko ajan mennä tonne koululle vedostamaan toista väriä. siinä on musta, turkoosi ja sitte en osaa päättä et laittaisinko oranssin vai jonku kirkkaan pinkin, keltaisen? se on silmä, veden alla kuplivassa virrassa. tuli kokeiltua kaikkea mitä EI  pitäny laittaa litolevylle; sinolia, ruokaöljyy, tärpättiä kaikkea sekasin. etenkin sinoli ja ruokaöljy tahrat näytti hyviltä yhdessä, jopa etsin jälkeen. rasva on aika hyvä, kannattaa kokeilla varsinkin jos hakee sattumia.

olisipa jo aamu.... haluan etsata ja vedostaa..... ehkä musta tulee isona taidegraafikko